Kamer prijzen

Kamers en prijzen Haus Sonneneck beschikt over 4 tweepersoonskamers, 1 familiekamer (2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar) en 1 éénpersoonskamer. Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet. Voor een tweepersoons kamer betaalt u € 64,- per nacht. (excl. 1,50 euro toeristenbelasting) ________________________________________________________________________ In het aangrenzende gebouw bevinden zich nog 1 familiekamer (2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar) met douche en wc, in de onderste verdieping. En 1 luxe tweepersoonskamer met douche en wc, zithoek en terras, op de begane grond. ________________________________________________________________________ Tijdens de Kerstvakantie en de Carnavalsvakantie zijn de prijzen: € 67,- voor een 2 persoons kamer per nacht + 1,50 euro toeristenbelasting per persoon per nacht. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt, exclusief € 1,50 toeristenbelasting per persoon per nacht. Indien u een boeking bij ons plaatst vragen wij een aanbetaling van € 25,- per persoon. Het ontbijt wordt genuttigd in een aparte ontbijtruimte. U kunt een 3 gangen menu (menu van de dag) bijboeken tijdens uw verblijf. Bij aankomst wordt u ontvangen met een heerlijke kop koffie. Er is tevens de mogelijkheid om uw motor te stallen in de garage (op eigen risico) Huisdieren zijn niet toegestaan. Nederlands sprekend.

Cafe en restaurant

Café en restaurant en Biergarten Haus Sonneneck biedt u ook de mogelijkheid om te dineren en om 's avonds een drankje te nuttigen in de bar

Contactgegevens

Adres: Glindfelder Weg 11 59964 Medebach Duitsland Email: info@sonneneck-medebach.nl Telefoonnummer: 0049-2982-9303341 Mobiel: 0049- 01628180940 Voor vragen en reserveringen kunt u ons mailen. U ontvangt zo snel mogelijk een berichtje terug.